Korvakorut


Käsintehdyt korvakorut


Oletko haaveillut omannäköisistä korvakoruista; jokaiseen arkipäivään sopivista korvanapeista, uniikeista hääkorvakoruista tai vaikka oman koirasi karvatupsusta tehdyistä korvakoruista?

Voit teettää ne kultasepällä!

Käsintehdyt korvakorut voidaan räätälöidä täysin toiveidesi mukaan. Ne valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja huolellisesti käsityönä.

Kultasepän kautta saat korvakoruihisi erilaiset jalokivet, halusit sitten klassiset timanttikorvakorut tai värikkäät kivinapit.

Kultaseppä tekee käsityönä myös erilaiset helmikorvakorut. Saatavilla on niin makean kuin suolaisen veden helmiä.

Miten käsintehdyt korvakorut valmistuvat?


Aloitamme työprosessin ideoimalla ja suunnittelemalla korvakorujasi yhdessä. Hahmottelemme korvakorujen muotoa, mietimme siihen tarkoituksenmukaiset materiaalit ja piirrämme erilaisia luonnoksia.

Aikaa käsintehtyjen, ainutlaatuisten korvakorujen valmistamiseen menee työstä riippuen muutamasta viikosta useampaan kuukauteen. Ota siis ajoissa yhteyttä, jos haluat saada korvakorut valmiiksi esimerkiksi tiettyä erityislaatuista päivää varten!

Käsintehtyjen korvakorujen valmistus voi olla edullisempaa kuin kuvittelet. Ilman välikäsiä hinta koostuu vain kahdesta asiasta: materiaaleista ja työstä. Ja muista että kysyminen ei maksa mitään!

Ota yhteyttä

Galleria