Käsintehdyt korut


Käsintehdyt korut ainutlaatuisiin hetkiin


Intohimoni on tehdä asiakkailleni koruja, jotka ovat merkityksellisiä. Merkityksiä syntyy elämän merkkipaaluista, elämäntapahtumista ja saavutuksista. Käsintehty uniikki koru on mukava muisto tai lahja näistä merkityksellisistä hetkistä.

Tunnen suurta rakkautta työtäni kohtaan, pidän sen tuomista haasteista ja luomisen ilosta. Olen löytänyt elämäntehtäväni ja sen viitoittamalla tiellä pyrin luomaan kauneutta ja iloa jokaisen arkeen ja juhlaan.

Valmistan käsintehdyt korut sinulle mittatilauksena verstaallani alusta loppuun saakka. Pääset osallistumaan prosessiin korun suunnittelusta lähtien, jolloin saat itsesi näköisen uniikkikorun. Voit jopa itse piirtää korusi!

Käytän työssäni perinteisiä kultasepän käsityömenetelmiä ja tavoitteenani on luoda koru, joka kestää aikaa ja käyttöä ja on kantajansa näköinen.

Suomalainen käsintehty koru on ainutlaatuinen ja vastuullinen


Hankkimalla käsintehdyn korun tuet kestävää käsityöläisyyttä, suomalaista muotoilua ja pienyrittäjyyttä. Ja samalla ilahdutat korun saajaa merkityksellisellä ainutlaatuisella, persoonallisella ja kauniilla lahjalla.

Oletko huolissasi korusi eettisyydestä ja ekologisuudesta? Käyttämäni jalometallit ovat jo lähtökohtaisesti 80-prosenttisesti kierrätettyjä. Lisäksi kultasepällä on saatavilla sertifioituja ja jäljitettäviä timantteja sekä muita jalokiviä.

Laboratoriotimantteja, hiukan ekologisempia ja edullisempia timantteja on myös saatavissa kauttani.

Voimme myös käyttää korusi materiaalina omia vanhoja kultakorujasi. Tämä säästää sekä luontoa että lompakkoasi.

Verstaallani suhtaudutaan ennakkoluulottomasti korupulmiisi, joten olet lämpimästi tervetullut mikä ikinä sinua mietityttääkin.