Sormukset


Käsintehdyt sormukset


Onko sinulla mielessäsi jokin sormusmalli, mutta et löydä sitä mistään valmiina? Ei huolta! Kultaseppänä voin valmistaa sinulle toiveidesi mukaan käsintehdyn sormuksen.

Aloitamme työprosessin ideoimalla ja suunnittelemalla sormustasi yhdessä. Hahmottelemme korun muotoa, mietimme siihen tarkoituksenmukaiset materiaalit ja piirrämme sormuksesta erilaisia luonnoksia.

Aikaa uniikkisormuksen valmistamiseen menee työstä riippuen muutamasta viikosta useampaan kuukauteen. Esimerkiksi vihkisormuksen suunnittelu- ja valmistusprosessiin on hyvä varata pari kuukautta työaikaa. Valmistusprosessiin kuuluvat välisovitukset, joiden avulla varmistamme, että sormuksesta tulee mieluinen ja sopiva.

Miksi tilata uniikki käsintehty sormus?


Yksi parhaista puolista käsintehtyä sormusta suunnitellessa on se, että kultaseppä voi räätälöidä ja sovittaa toteutettavan korun sekä budjettisi millintarkasti yhteen. Tällöin sormuksen hintaan ei jää ilmaa.

Kultaseppä tuntee ja löytää erilaiset metalli- ja jalokivivaihtoehdot, jotka tekevät sormuksestasi persoonallisen parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella.

Tehdasvalmisteinen massatuotettu sormus on materiaalivalinnoiltaan sellainen, minkä joku muu on päättänyt. Kun sinä olet mukana suunnittelemassa sormustasi, voit päättää tehdäänkö sormuksesi mahdollisimman laadukkaista materiaaleista, tai haemmeko vaihtoehtoisesti tiettyä mallia tai ilmettä, joissa materiaalien ei tarvitse olla arvokkaimpia.

Mitä se maksaa?


Tämän kysymyksen kuulen usein ja kehotankin aina kysymään tarjouksen. Kysyminen ei maksa mitään.

Käsintehty koru ei ole saman hintainen kuin ulkomailla tuotettu massavalmisteinen koru, eikä pidä ollakaan. Saatat silti yllättyä! Korun teettäminen ei ole niin kallista kuin ehkä luulet.

Kun välikäsiä ei ole, hinta koostuu vain kahdesta asiasta: materiaaleista ja työstä. Työn hinnoittelu tapahtuu tuntihinnoitteluna.

Mikäli sinulle on kertynyt ns. romukultaa, sitä voidaan käyttää ja kierrättää uuden korun materiaaliksi ja tällöin säästät kirjaimellisesti satasia.

Ota yhteyttä

Galleria