Kaulakorut


Käsintehdyt kaulakorut


Haluaisitko teettää itsellesi tai rakkaallesi käsintehdyn kaulakorun?

Verstaallani valmistan tilauksesta ja suomalaisena käsityönä uniikkeja kaulakoruja ja riipuksia. Voin valmistaa kaulakorun oman ideasi pohjalta tai jopa niin, että piirrät sen itse.

Sinulla ei kuitenkaan ole pakko korua tilaamaan tullessasi olla valmista ideaa siitä mitä haluat. Kultaseppä auttaa sinua ja tekee luonnosehdotuksia yhteisen suunnittelutuokion pohjalta.

Korusi voin valmistaa hopeasta, kullasta, valkokullasta tai platinasta. Käytän mielelläni myös epätavallisempia materiaaleja puusta tekstiiliin, joten älä epäröi kysyä!

Kultasepällä on kattava valikoima jalokiviä, joista löytyy koruusi varmasti tarkoituksen mukainen jalokivi. Maailma on täynnä upeita jalokiviä, joten miksi tyytyä niihin tavanomaisimpiin!

Aloitamme työprosessin ideoimalla ja suunnittelemalla kaulakoruasi yhdessä. Hahmottelemme kaulakorun muotoa, mietimme siihen tarkoituksenmukaiset materiaalit ja piirrämme sormuksesta erilaisia luonnoksia.

Aikaa käsintehdyn uniikin kaulakorun valmistamiseen menee työstä riippuen muutamasta viikosta useampaan kuukauteen. Ota siis ajoissa yhteyttä.

Käsintehdyn korun valmistus voi olla edullisempaa kuin kuvittelet. Ilman välikäsiä hinta koostuu vain kahdesta asiasta: materiaaleista ja työstä. Ja muista että kysyminen ei maksa mitään!

Rippiristi käsintehtynä kaulakoruna


Verstaallani suunnittelen ja valmistan myös uniikkeja rippiristejä.

Käsintehty rippiristi on mukava muisto ripille pääsevälle nuorelle. Nuori voi olla mukana suunnittelemassa koruaan, jolloin kokemus ja koru kulkevat mukavana muistona läpi elämän.

Ota yhteyttä

Galleria