Tilaustyöt

Verstaan palveluihin kuuluvat ensisijaisesti uniikit ja yksilölliset tilaustyöt. Tilaustyö voi olla esimerkiksi vihki- tai kihlasormus, lahja rakkaalle, koru juhlaan - tai mitä ikinä keksitkään, sillä vain mielikuvitus on rajana!

Onko mielessäsi unelmiesi koru, jota et ole vielä löytänyt? Ongelma ratkeaa, kun koru teetetään! Työprosessi aloitetaan ideoimalla ja suunnittelemalla koruasi yhdessä. Hahmotellaan korun muotoa, mietitään materiaaleja ja kivivaihtoehtoja, piirretään erilaisia luonnoksia. Aikaa uniikkikorun valmistamiseen menee työstä riippuen muutamasta viikosta useampaan kuukauteen. Esimerkiksi vihkisormuksen valmistusprosessiin on hyvä varata ainakin kuukausi aikaa. Pääset vaikuttamaan valmistettavaan koruun sen syntyprosessin aikana, jolloin lopputulos on juuri sitä mitä haluat.

Ajatus uniikkikorusta saattaa tuntua kalliilta, mitä se ei välttämättä ole, sillä korun hinta muodostuu vain tarkkaan valituista materiaaleista sekä työstä. Moni välikäsikin jää pois, kun koru tulee suoraan sepältä asiakkaalle.

Muista myös, että tilauskorun raaka-aineena on mahdollista uusiokäyttää vanhoja kultakorujasi.

Olet tervetullut tutustumaan korunvalmistusprosessiin. Vastailen mielelläni mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.


Verstaalta myös:

- Korujen korjaukset, huolto ja puhdistus ammattitaidolla
- Käsinpunotut helminauhat
- Kaiverrukset


Materiaalit

Materiaalit valitaan aina korun käyttötarkoitukseen sopivaksi. Käyttämäni jalometallit ovat nikkelivapaita ja jalometalliasetusten mukaan leimattuja. Käytän työssäni 14K ja 18K kelta- ja valkokultaa, palladiumia sekä sterlinghopeaa.


Koruissa käyttämäni jalokivet ovat laadukkaita, aitoja, sekä luotettavilta tavarantoimittajilta hankittuja.